Over mij

bmWelkom op mijn kleine plekje op het wereldwijde web. Leuk dat je er bent! Mijn naam is Lisanne, een 20-jarige studente Journalistiek uit het zuiden van het land. Maar veel belangrijker nog: blogger. Bella Mondo gaat over beauty, lifestyle, boeken en af en toe een beetje fashion. Altijd met een persoonlijk tintje. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind en wat ik tegenkom. Dit doe ik al ruim 6 jaar met heel veel plezier.

Als kind was ik altijd al bezig met het internet. Ik maakte pagina’s op Kindertent en zat op veel fora. Bloggen, ik wist niet dat het bestond. Tot ik via een forum Martine ontmoette die een blog begonnen was. Ik vond dat zo leuk dat ik meteen een account aanmaakte op web-log.nl en dat is waar het alles begon. Mijn blogje had toen de naam Adorablegirl (de meest vreselijke naam ooit, ik weet het). In het begin had ik geen idee wat ik deed. Toentertijd droeg ik nog geen eens make-up of wat dan ook. Dat is allemaal gaandeweg pas gekomen. Uiteindelijk ontdekte ik heel veel andere bloggers, ontdekte ik make-up en ontdekte ik beetje bij beetje wat bloggen inhield.

Na 1,5 jaar was ik de beperkingen op web-log.nl zat en ging ik over naar een eigen domein. Ik ontdekte de wereld van WordPress en wat je daar allemaal mee kon. Opnieuw ging er een wereld voor me open. Op een gegeven moment was ik de naam Adorablegirl zat en zocht ik naar iets wat beter paste bij mijn blog. Ik ging voor de naam Beautyblossom. Met die naam was ik heel tevreden tot er iets vreselijks gebeurde. Ik zal je de details besparen, maar het kwam er op neer dat mijn domeinnaam gekaapt was.

Noodgedwongen heb ik nog een keer de naam veranderd. En dat is de huidige naam: Bella Mondo. Op het moment dat het gebeurde baalde ik ontzettend, maar inmiddels ben ik blij met deze naam. Het past beter bij mij en mijn blog. Bella Mondo is Italiaans en betekend ‘mooie wereld’. Want dat is het ook. Nu bijna 6 jaar later ben ik nog steeds blij dat ik als 13-jarig meisje achter de computer kroop en dit avontuur begon.

Bella Mondo is niet mijn enige blog. Naast het bloggen, heb ik namelijk nog een andere passie; lezen. Die twee zijn natuurlijk goed te combineren en dus run ik, samen met drie hele lieve meiden, een boekenblog genaamd OH MY BOOK.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de blog als ik doe aan het maken ervan. Veel leesplezier!