Varen in Rotterdam // Bloggers on Board

Varen in Rotterdam // Bloggers on Board

PicMonkey Collage

Vorige week stond er een heel tof event op het programma. Namelijk Bloggers on Board. Vorig jaar was ik hier ook al bij en toen heb ik het erg naar mijn zin gehad. Bloggers on Board is een jaarlijks terugkerend event waar PR bureau Miss Publicity bloggers meeneemt op hun roze sloep en ons nieuwe producten laten zien én vooral proeven. Hartstikke leuk natuurlijk. Net als vorig jaar vond het boottochtje plaats in Rotterdam.

P7080158

We begonnen het tochtje met een lekker drankje van Bionina. Ik had de smaak bloedsinaasappel en vond dit erg lekker. Gewoon een lekker verfrissend drankje die ook nog eens biologisch is.

P7080159

Vervolgens kwam deze héérlijke muffin van Dudok. Misschien wel de lekkerste muffin die ik ooit op heb. Deze van origine Rotterdamse patisserie maakt echt de lekkerste taarten. Zo staan ze bekend voor hun appeltaart, die bekroong is tot de lekkerste van Nederland. Dudok zit inmiddels niet meer alleen in Rotterdam maar ook in Arnhem, Den Haag en Tilburg. Absoluut een aanrader!

P7080184

Napoleon ken je vast wel van hun harde snoepjes. Je weet wel die balletjes die je in meerdere smaken hebt. Nu hebben ze iets nieuws, namelijk zacht snoep. Deze nieuwe lijn snoepjes hebben ze in drie varianten: sour, sweet en salty (drop). Ik ben zelf erg fan van de zure variant, die ook in de goodiebag zat. Ik vrees dat die zak zo leeg is.

P7080193

Dan iets waar ik persoonlijk iets minder enthousiast van werd. En dat is dit koude soepje van het merk Kromkommer. Hoewel ik het idee erachter heel tof vond; ze maken deze soepjes namelijk van groenten die normaal gesproken afgekeurd worden omdat ze er niet mooi uitzien. Bijvoorbeeld groenten die krom zijn. In principe is er helemaal niks mis mee en dus gebruikt Kromkommer ze in hun soepen. Leuk idee, alleen vind ik koude soep gewoon niet zo heel lekker. Kwestie van smaak natuurlijk.

P7080197

Tijd voor een wijntje! Een zoete rosé van Barefoot; Pink Moscato. Ik vond hem erg lekker, hij was zoet, maar niet te zoet. Wat mij betreft een perfect wijntje voor in de zomer. Bij een barbeque bijvoorbeeld. Extra lekker denk ik met wat ijs erin.

P7080203

Net toen we ons zomers wijntje ingeschonken kregen, begon het te regenen. Eerst een beetje miezer en niet veel later een enorme hoosbui. Gelukkig was overal aan gedacht en kregen we allemaal een poncho. Door het slechte weer moest het boottochtje jammer genoeg wat eerder afgebroken worden, want het was gewoon echt niet te doen.

Ondanks de regen heb ik een hele leuke ochtend gehad. Wederom bedankt Miss Publicity voor het organiseren van dit leuke event! 

3 Comments

  1. 21 July 2016 / 20:27

    Wat leuk moest het daar geweest zijn.
    Leuk om te zien en leuke foto’s meid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge