New in: Buckle Boots van Sacha

New in: Buckle Boots van Sacha

Yes, het is eindelijk herfst! Het is inmiddels geen geheim meer denk ik dat dit mijn meest favoriete seizoen is. En bij de herfst horen natuurlijk nieuwe schoenen. Ik wilde iets vrouwelijks, met een hak, maar het moest ook een beetje stoer zijn. Daarnaast wilde ik graag iets in het zwart, omdat ik gewoon geen zwarte schoenen heb. Nou, dat heb ik wel gevonden denk ik…

buckle boots van sacha

De enkellaarsjes komen van Sacha en het zijn zogeheten buckle boots. Helemaal wat ik zocht! Ik vind ze vrouwelijk doordat er, best een flinke, hak van 7 cm onder zit, maar tegelijkertijd zijn ze ook lekker stoer door de nep veters en riempjes. Vandaar natuurlijk ook de naam ‘buckle boots’.

buckle boots van sacha

De boots zijn van echt leer en zitten goed. De maat is perfect en ze zitten gelukkig niet krap. Ook fijn dat ze aan de onderkant een grof profiel hebben. Dat maakt het lopen een stuk makkelijker. Ik moet er wel nog even aan wennen omdat ik echt nooit op hakken loop. Maar daar wil ik  graag verandering in brengen en dus is het een kwestie van ze even goed inlopen.

Ik ben heel erg blij met deze prachtige stoere laarsjes en kan zo denk ik wel de herfst tegemoet. Zeker omdat ik nu eindelijk een paar zwarte laarsjes in mijn kast heb staan. Ik ga eigenlijk altijd voor hetzelfde, cognac, dus het werd wel eens tijd voor iets anders.

Wat vind jij van deze buckle boots van Sacha en heb jij al nieuwe schoenen geshopt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge