Doei blogdip.

Doei blogdip.

Ineens stond je voor de deur. Nee hè.. niet weer, dacht ik nog. Maar je duwde me opzij en ging naar binnen. Waar je maar bleef irriteren en ik je niet weg kreeg. Ik begon me af te vragen waarom je er was. Wat kom je hier doen, vroeg ik. Maar je gaf me geen antwoord. Meneer blogdip was niet van plan mij te helpen. Duidelijk, ik moest het zelf maar uitzoeken.

Wat zou de oorzaak kunnen zijn dat je wederom bij me aanklopte? Wellicht omdat ik niet lekker in mijn vel zit, wellicht omdat ik niet meer zo goed weet wat ik met mijn blog aan moet? De antwoorden kwamen sneller dan gedacht en jij werd steeds en steeds kleiner, tot ik je definitief de deur uit kon schoppen.

Doei blogdip. Hallo frisse wind.

Twee weken lang is er weinig online verschenen op Bella Mondo. Ik zat met mezelf in de knoop, ik zat met mijn blog in de knoop, kortom het ging gewoon even niet zo lekker. En hoewel ik, nu ik dit schrijf, ziek op bed lig, is mijn energie en mijn zin om te bloggen weer helemaal terug.

Zoals je wellicht ziet heb ik een nieuw thema erop staan. Hoewel ik mijn oude thema helemaal niet lelijk vond, waren er gewoon een aantal functies die niet helemaal goed werkte. Een nieuw thema dus! Maar één die wel redelijk overeen komt met het design dat ik al had. Hetzelfde logo, dezelfde achtergrond, dezelfde kleuren en ook vrijwel dezelfde lettertypes. Het ziet er net iets meer gelikt uit vind ik.

Vanaf vandaag kun je dus weer nieuwe blogposts verwachten. Iedere dag kan ik niet beloven, maar wel gewoon lekker regelmatig! Wat vind jij van het nieuwe thema?

Ps. Ik ga ook meedoen met de Beter Bloggen Challenge. Een soort blogtour met blogtips om, zoals de naam al zegt, beter te bloggen. Tip voor de bloggers onder ons!

13 Comments

 1. 7 March 2015 / 16:02

  Blij dat je uit je blogdip bent! Ik ken het gevoel ook maar al te goed.
  Even een kijkje gaan nemen naar de challenge die je zult ondernemen en ik neem ook deel!
  Ik hoop dat het me zal helpen mijn blog wat up to date te krijgen.

  • 7 March 2015 / 16:05

   Tof dat je ook meedoet!

 2. 7 March 2015 / 18:13

  Leuk die challenge! Ik doe mee 😀

  • 7 March 2015 / 23:28

   Dankje, glad to be back 😀

 3. 8 March 2015 / 11:59

  Goed dat je uit de blogdip bent! Fijn weekend!

 4. 8 March 2015 / 19:46

  Soms moet zo’n dipje even kunnen! Ik plaats al ruim een maand zo’n beetje niks. Ik heb er gewoon geen tijd voor en heb ik de tijd wel, dan kan ik de energie er niet voor vinden. Zonde, maar ik vind het wel even best. Het komt wel weer..
  Melissa Charlotte plaatste onlangs…Opgemaakt #1My Profile

  • 8 March 2015 / 22:51

   Ja precies, beter even niks dan afgeraffelde content toch

 5. 8 March 2015 / 22:06

  Oei, blogdips kunnen zó ontzettend vervelend zijn. Fijn dat je weer helemaal terug bent. Ik vind je lay-out echt ontzettend mooi! <3
  Sara plaatste onlangs…ToekomstdromenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge