Earcandy ♥️

Earcandy ♥️

Ik was een jaar of 12 toen ik voor het eerst gaatjes liet schieten. Gaatjes die helaas weer dichtgroeiden, waardoor ik het nog een keer moest laten doen. Daarna droeg ik veel sieraden. Neppers en vooral grote kleurrijke hangers. H&M had een goede klant aan mij als het om oorbellen ging en op een gegeven moment vond ik online ook webshops met leuke, en vooral goedkope, oorbellen. Tot ik er steeds slechter tegen kon. Uiteindelijk stopte ik helemaal met oorbellen dragen, gewoon helemaal niks meer. We zijn nu een paar jaar verder en mijn liefde voor oorbellen is weer helemaal terug. Gelukkig zijn mijn gaatjes niet nog een keer dichtgegroeid.

Wel heb ik al mijn oude, neppe, en kitch oorbellen weggegooid. Nee, vanaf nu alleen nog maar echt zilver. Zodat ik het tenminste gewoon kan verdragen. Ik weet niet waar dit in een keer vandaan kwam, maar in de afgelopen maanden heb ik best wat oorbellen verzameld. Sterker nog, ik heb zelfs tweede gaatjes laten schieten. Er zijn op het moment zoveel leuke, minimalistische zilveren oorbellen te vinden. En ik ben er dol op.

Dit zijn een paar van de oorbellen die ik heb. Knopjes, ringetjes, staafjes en ook wat grotere ringen. Iedere dag heb ik weer een dilemma; welke oorbellen zal ik vandaag eens dragen? Zeker nu ik in mijn tweede gaatjes nog steeds zweerknopjes moet dragen. Uiteindelijk kan ik lekker gaan combineren.

Mijn favorieten zijn toch wel de bali ringetjes linksbovenin, de ster ringetjes onderin in het midden en de middelgrote ringen linksonderin. En hoewel ik nog niet super veel oorbellen heb, ben ik toch blij met mijn bescheiden collectie.

Ik bewaar mijn oorbellen op een schelp. Grappig wel, want ik heb deze schelp nooit gekocht met het idee er iets op te leggen, laat staan oorbellen. Ik vond het gewoon een leuk item. Pas later bedacht ik me hoe tof het zou zijn om hier mijn oorbellen op te bewaren. Et voila.

Mocht je benieuwd zijn waar de sieraden vandaan komen. De bali ringetjes komen van de plaatselijke juwelier de rest van een aantal webshops; onder andere Anna + Nina, Pamela anna en Moonloft. (En nee, dit artikel is niet gesponsord).

Houd jij ook zo van earcandy?

6 Comments

 1. 21 January 2017 / 09:02

  Van die staafjes heb ik ook en die ringetjes had ik vroeger altijd. Maar toch lijkt het me ook wel leuk om ze nu deze tijd weer te dragen 🙂
  Mariska plaatste onlangs…4 leuke artikelen van medebloggers #2My Profile

  • 23 January 2017 / 23:28

   Ik zou het zeker doen 🙂

 2. 21 January 2017 / 10:05

  Ik heb een gelijkaardige evolutie meegemaakt. De six had een goede klant aan mij. Maar op een dag was ik het beu en mijn oren duidelijk ook. Sindsdien heb ik enkel maar echt goud en zilver meer liggen, het is inmiddels alweer een mooie collectie 🙂
  Samaja plaatste onlangs…Golden CircleMy Profile

  • 23 January 2017 / 23:28

   Och ja de Six, daar kwam ik ook regelmatig. Grappig dat ik niet de enige ben.

 3. Tamara
  22 January 2017 / 12:22

  Ik vind ze super leuk! ik heb ook nog gekeken naar oorbellen van ANNA+NINA is het wel goeie kwaliteit?
  Liefs!

  • 23 January 2017 / 23:27

   Ja ik ben wel tevreden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge