Lente met Fleur se Cerisier van L’occitane

Lente met Fleur se Cerisier van L’occitane

Langzaam begint het zonnetje weer te schijnen, worden de dagen wat langer en worden we allemaal weer wat vrolijker. De lente is in zicht! Ook L’Occitane is al in lentesferen en onthult een nieuwe lijn: Fleur se Cerisier. De allereerste kersenbloesems en een extract van kersen uit de Luberon, een streek in de Provence waar veel kersenbomen te vinden zijn. Klinkt dat niet fijn?

De lijn bevat een eau de toilette, fragrance touch, handcream, shower milk en moisturizing milk. Die middelste twee testte ik voor je uit.

Handcream – €7,50

IMG_3962

De handcrème is verrijkt met karitéboter en voedt en beschermt de handen. Lichte geurnoten en een boeket van tederheid.

Ik ben dol op handcrème, op dit moment is mijn absolute favoriet de rozen variant van The Body Shop. Maar ik denk dat deze van L’occitane hem van de troon afstoot. Wat een fijne crème. Ik heb nog nooit een crème gehad die zo snel intrekt als deze. Eigenlijk al terwijl je nog aan het smeren bent, bizar! Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk naar kersenbloesem én krijg ik er verzorgde, zachte handen van. Wat wil je nog meer?

Shower Milk – €14,50

IMG_3972

De huid wordt zacht gereinigd en gehuld in de zonnige geur van fruit en bloemen.

De douchecrème is minstens net zo fijn. De geur is echt heel lekker. Echt even een momentje genieten onder de douche. Terwijl ik het water over me heen laat spoelen, waan ik me in het lekkere lentezonnetje en hoor ik de vogeltjes al fluiten. Nee echt, dit is een hele lekkere lentegeur! Daarnaast is mijn huid naderhand lekker zacht en gevoed. Fijn.

De Fleur se Cerisier lijn is verkrijgbaar in de L’occitane boetieks en in de webshop. Wat mij betreft echt aanraders om alvast in lenteachtige sferen te komen. 

8 Comments

 1. 12 March 2015 / 08:31

  Die handcreme is echt ontzettend fijn! Mooie verpakkingen ook. <3

 2. 12 March 2015 / 09:06

  De verpakkingen zien er luxueus uit! 🙂 lijken me fijne producten!

 3. 12 March 2015 / 10:13

  Deze producten lijken me erg lekker, ik ben zelf niet bekend met het merk. Je site ziet er trouwens prachtig uit meis (ik ben al even niet meer wezen kijken, oeps..) Complimenten! ;D <3
  Kirsten plaatste onlangs…3x roze lipstickMy Profile

  • 12 March 2015 / 18:33

   Dankjewel Kirsten, superleuk om te horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge