Gezelligheid bij de Zomer books, blogs & borrel

Gezelligheid bij de Zomer books, blogs & borrel

Alweer een week geleden was ik bij de Zomer books, blogs en borrel van uitgeverij Zomer & Keuning. In de bloedhitte ging ik vanuit school door naar Utrecht om bij dit event te kunnen zijn. Dit is de tweede keer dat de uitgeverij zo’n soort event organiseert. Vorige keer draaide het om het nieuwste boek van Petra Kruijt, wat erg geslaagd was, en dit keer ging het over alle leuke nieuwe boeken die we kunnen gaan verwachten. Een leuk feestje dus om de zomer mee in te luiden. Daar moest ik bij zijn!

IMG_4890

Net als vorige keer werd het event georganiseerd door Dagmar en dat deed ze wederom erg goed! We werden verwelkomt met een lekker (en vooral koud) drankje, lekkere hapjes en prachtig aangeklede tafels met notitieboekjes. Nadat we allemaal lekker neergeploft waren, werden ons een aantal presentaties voorgeschoteld. Zo vertelden twee debutanten, Liesbeth van Kempen en Inge van der Krabben, over hun boeken. Vooral naar het boek van Liesbeth, Gevaarlijk Spel, ben ik ontzettend benieuwd.

IMG_4894

Vervolgens werd ons wat vertelt over Elly’s Choice. Voor degenen die dit nog niet kennen; Elly’s Choice is een e-book abonnement. Voor €2,99 in de maand krijg je iedere maand een selectie van 10 e-books die na downloaden voor altijd van jou zijn. Super handig toch! Ook was er een presentatie van Dwarsligger. Ik moet eerlijk zeggen, ik kende dwarsliggers al wel (die hele kleine boekjes waar dus een compleet boek in zit), maar ik zag er nooit wat in. Na deze presentatie ben ik toch echter van die mening afgestapt. Zo’n klein, compact boekje kan best handig zijn.

IMG_4900

Wat ik erg leuk vond, is dat auteur Conny Regard op het event aanwezig was. Ze wist dit zelf van te voren niet, maar ze kreeg het eerste exemplaar van haar nieuwe boek Ik ook met jou uitgereikt. Conny was ontzettend nerveus en wilde daar absoluut niet staan wat voor de nodige humor zorgde. Wat een leuke vrouw is dit! Ik heb haar boek Dubbelspel gelezen, wat ik een heel goed boek vond, en ik vond het dus erg leuk om haar nu te mogen ontmoeten en ik ben ontzettend benieuwd naar haar nieuwe boek.

Ook Gillian King was er en vertelde wat over haar nieuwe boek Alles of niets. Ze begon met een grappig verhaal, ze wilde dit nieuwe boek namelijk eerst Het meisje in de trein noemen. Maar ja, toen kwam ze er achter dat er al een boek was met deze naam. Ze hoopte nog dat het een onbekend boek zou zijn dat zou floppen, maar helaas het werd juist een enorm populair boek. En dus zat er niks anders op en moest ze de titel van het boek veranderen. Nou Gillian, wat de titel ook is, ik kan niet wachten om het te lezen!

IMG_4918

Na dit volle en vooral erg leuke programma was het tijd om af te sluiten en werden we naar buiten gestuurd met een wel heel volle goodiebag. Dagmar had van te voren al beloofd dat we met spierpijn thuis zouden komen van de zware goodiebag en zwaar was ie zeker. Ik kom de zomer wel door met alle leuke boeken die er in zaten!

Bedankt Zomer & Keuning en natuurlijk Dagmar voor het organiseren van dit geweldige event! Ik hoop alvast op een vervolg. 

8 Comments

 1. 10 July 2015 / 08:57

  Jaaaa, wat was het leuk hè! Leuk verslagje om te lezen!

  • 12 July 2015 / 20:03

   Was zeker leuk, dankje!

 2. 10 July 2015 / 10:21

  Super tof dat je een goodiebag vol met leesvoer mee kreeg, ik ben benieuwd naar heel veel van die boeken :-)!

 3. 10 July 2015 / 18:00

  Superleuk! Fijn ook al dat leesmateriaal. Ik lees ook veel en review ook regelmatig boeken op mijn blog. Je kunt nooit genoeg boeken hebben.

 4. 12 July 2015 / 12:00

  Het ziet er zo gezellig uit inderdaad. 🙂 Alles wat ik er tot nu toe over heb gelezen is super positief.
  Ik ben stiekem heel jaloers op iedereen die erbij was en bij een (eventuele) volgende editie mag zijn. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge