Happy List ♥ Stranger Things, Bloggen & Herfst

Happy List ♥ Stranger Things, Bloggen & Herfst

Soms vergeten we de kleine dingen in het leven, de kleine dingen waar we blij van worden. Tijd om daar even bij stil te staan. In Happy List deel ik de momenten waar ik echt happy van werd.

♥ Mijn nieuwe serie verslaving; Stranger Things. Deze serie wordt op het moment enorm gehyped. Sterker nog, het is nu al de bestbekeken Netflix-orginal ooit. Ik wilde er eerst niet aan, de serie leek me eng en ik houd niet van enge dingen. Maar mijn broer begon er wel aan, en ik keek mee en stiekem begon ik het toch wel leuk te vinden. Nog steeds een beetje creepy en eng, met soms een kussen voor mijn ogen, maar inmiddels heb ik het eerste seizoen helemaal afgekeken. En my oh my, ik begrijp de hype volkomen. Wat een ongelofelijk sterke serie is dit!

♥ De herfst komt eraan! Ja ja, het is september en dat betekent dat de herfst er nu echt aan zit te komen. Op dit moment is het buiten 27 graden en hebben we dus nog een prima nazomer, maar eerlijk… ik kan niet wachten tot de herfst echt gaat beginnen. Ik verheug me er enorm op en ik heb zelfs al wat herfstdecoratie in huis. Laat die koude, regenachtige dagen maar komen. En wat dacht je van al die prachtige kleuren buiten waar we straks weer van kunnen genieten.

♥ Mijn nieuwe schoenen. Schoenen, ik houd ervan en ik heb onlangs mijn collectie ietswat uitgebreid. Ik heb een mooi paar laarzen, een paar hakken (voor een bruiloft) en een paar lakschoenen. Super blij mee! Schoenen kopen valt voor mij normaal gesproken niet meer, omdat ik maat 42 heb, maar de afgelopen tijd heb ik geluk gehad.

♥ De zin om te bloggen is weer helemaal terug. Ik heb even een flinke blogdip gehad, wist niet meer wat ik met mijn blog aan moest. Maar ik heb die kriebel om artikelen te schrijven en foto’s te maken weer helemaal terug. Achter de schermen ben ik bezig met wat nieuwe ideetjes.

♥ Leuke events die er aan zitten te komen. September is voor mij een best wel drukke maand. Ik heb een aantal events op de planning staan waar ik heel veel zin in heb. Uiteraard zien jullie dat vanzelf wel verschijnen op de blog en op social media. En ik denk dat ik er ook wel een of twee ga vloggen.

Waar word jij blij van?

4 Comments

 1. 8 September 2016 / 12:53

  Leuk om te lezen meid!
  Fijn dat je je inspiratie weer terug gevonden hebt. So like me!
  En ik wil zo graag aan die serie gaan beginnen.
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Hotspot – Cottoncake AmsterdamMy Profile

 2. 11 September 2016 / 10:29

  Wat fijn dat je terug lekker de blogkriebels te pakken hebt ! 🙂 ik kijk al uit naar je blogjes! Ik kijk ook uit naar de herfst, zo’n mooi seizoen! En Stranger Things is inderdaad een heel goede serie!
  Anneleen plaatste onlangs…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 3. 16 September 2016 / 20:25

  wat een fijne happy list! Ik word blij van het terug denken aan deze fijne vakantie (laatste dag) en de foto’s terug kijken van onze trip naar Londen.

 4. 4 October 2016 / 17:05

  Wat leuk om te lezen dat je uit je blogdip bent! Ik heb die ook gehad dus ik begrijp je volkomen. En jaaaa, hoe geweldig is Stranger Things wel niet?! Echt de aller beste series van de afgelopen maanden en zelfs jaren in mijn ogen. Ik ben er helemaal gek op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge