Kijken, proeven & ruiken bij Lifestylelab

Kijken, proeven & ruiken bij Lifestylelab

Het is oktober, een nieuw seizoen en dus is het tijd voor nieuwe producten, lanceringen en persdagen. Gister was ik aanwezig bij de persdag van Miss Pulicity en WePR: Lifestylelab. Ik was een paar maanden terug ook aanwezig bij de lente editie, die heel erg geslaagd was, toen ik de uitnodiging kreeg voor de winter editie wist ik dan ook dat ik hier echt naartoe moest. 

IMG_6267

Bij binnenkomst was het eerste dat opviel taart, veel taart. Van Dudok om precies te zijn, en die heeft echt hele lekkere taarten. Ik ben persoonlijk vooral fan van de Red Velvet taart van Dudok. Deze middag heb ik de taart even overgeslaan, maar lekker zag het er zeker uit.

IMG_6268

IMG_6271

Er waren vooral veel foodmerken aanwezig; onder andere honig en de kleine.

IMG_6274

Een product waar ik enthousiast over ben is deze Cool Bear siroop. Hier zit namelijk geen suiker in en is dus helemaal natuurlijk. In de siroop is gebruik gemaakt van stevia als vervanger voor suiker. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje skeptisch was, maar ik proefde de cassis/appel variant en die was echt heel lekker!

IMG_6277

Nog meer food, chocola om precies te zijn. Organic raw chocolate met 86% cacao. Ik moet zeggen dat ik hier wat minder enthousiast over was. Dit is denk ik echt zo’n product waar je van moet houden. Ik ben dol op pure chocolade, maar dit was zelfs mij iets te puur en bitter.

IMG_6279

Deze mooie wijnglazen van Royal Leerdam waren ook van de partij. Daarnaast werd er uitgelegd welk soort glas nou bij welke wijn hoort. Dit heb ik zelf even gemist, maar de glazen zijn in ieder geval heel mooi.

IMG_6333

Bij wijnglazen hoort natuurlijk wijn. Het merk Barefoot heeft een chardonnay uitgebracht. Ik houd zelf niet zo van droge wijn, wat chardonnay is, maar deze vond ik oprecht heel lekker. Ben ik even blij dat er een fles in de goodiebag zat.

IMG_6285

Guhl was ook weer aanwezig, een merk dat inmiddels mijn hart gestolen heeft. Ik heb in mijn leven al een hele hoop shampoo’s getest, maar negen van de tien keer haalde het niks uit. Vorig Lifestylelab kreeg ik de anti-vet shampoo van Guhl mee en die is echt heel goed. Voorheen wastte ik mijn haar om de dag omdat het zo snel vet werd, nu was ik het om de DRIE dagen. Een ander probleem dat ik met mijn haar heb, is dat het zo slap is. Ik ben dus heel benieuwd of de volume shampoo net zo goed werkt als de anti-vet variant.

IMG_6291
IMG_6298

Ook Woonexpress was weer van de partij. Wat hebben die toch leuke interieurspullen! Het liefst zou ik die hele winkel leegkopen.

IMG_6310

We konden bij de stand van Woonexpress een DIY doen. Ojee, ik en DIY, geen goede combinatie. Maar deze was zo simpel dat het zelfs mij lukte. Ik maakte een plantenhanger. Super simpel, maar erg leuk!

Lifestylelab was wederom een erg geslaagdse persdag. Leuke locatie, leuke merken, leuk PR bureau en weer ontzettend leuk aangekleed met onder andere hout, kastanjes, kaarsjes en bloemen. Als je nu nog geen zin hebt in de herfst, weet ik het ook niet meer! 

Ik wil Miss Publicity en WePR bedanken voor de geslaagde middag en de mooie goodiebag.

8 Comments

  • 15 October 2015 / 16:46

   Superfijne winkel inderdaad!

  • 15 October 2015 / 16:47

   Was zeker een leuk event 🙂

 1. 9 October 2015 / 21:59

  Oeh wat een hoop mooie en vooral ook lekkere producten. Die biologische letterkoekjes lijken me ook wel wat!

  • 15 October 2015 / 16:47

   Ja super jammer dat je niet kon, gelukkig zie ik je morgen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge