Kletspraatjes #12 Stoppen met Bella Mondo?

Kletspraatjes #12 Stoppen met Bella Mondo?

Wellicht schrik je een beetje van deze titel, maar ik heb er echt hard over nagedacht om te gaan stoppen met Bella Mondo. Zoals je misschien wel weet, heb ik naast deze blog ook nog Oh My Book. Een boekenblog die ik runde met een paar anderen. Inmiddels doe ik het alleen en dat betekent dat ik op Oh My Book nu ook wat persoonlijker ben, dat het me meer tijd kost en dat ik me begon af te vragen of A. het hebben van Bella Mondo nog wel wat toevoegde, en B. of het nog wel te combineren was.

Ik heb heel lang zitten dubben. Wel, niet… wat moet ik nou? Uiteindelijk heb ik besloten dat ik niet ga stoppen met Bella Mondo. Daarvoor is het me te dierbaar en vind ik het nog steeds te leuk. Op Oh My Book kan ik namelijk niet over bepaalde dingen schrijven omdat het een boekenblog is. En het idee dat ik niet meer over dingen als make-up zou kunnen schrijven dat viel me best zwaar. Ik heb er ook nog even over nagedacht om van Oh My Book een boeken/lifestyleblog te maken, maar schreef dat idee al vrij snel af. Ik denk dat die blog, zoals ie nu is, goed in elkaar zit met een duidelijke niche en doelgroep en dus leek het me niks om daar verandering in te brengen.

Dus ja, het had niet veel gescheeld of ik was daadwerkelijk gestopt, maar ik ben blij dat ik toch doorga met Bella Mondo. Daarbij moet ik wel zeggen dat het de komende weken, net zoals de afgelopen weken, wel wat stil zal zijn hier. Dat vind ik super jammer, maar ik heb (voor de tweede keer helaas) een naderende afstudeerdeadline dus ik heb op het moment gewoon weinig tijd om te bloggen. Maar na 1 november (dat is mijn deadline) zal ik meer gaan bloggen en daar kijk ik enorm naar uit aangezien we dan ook richting de kerst gaan. En jullie weten hoe gek ik ben op de kerst. Sterker nog, ik heb al enkele kerstpullen gekocht…. oeps….

Misschien een beetje een anticlimax zo, maar ik vond het toch fijn om dit even te schrijven. Om te laten weten wat er de afgelopen tijd door mijn hoofd is gegaan. Ik vond het gek om niets te zeggen terwijl ik toch bijna zo’n grote beslissing had genomen. Dus nu weten jullie wat er gaande is.

 

1 Comment

  1. 11 October 2016 / 18:48

    Wat goed dat je jezelf echt de tijd hebt gegeven om hier goed over na te denken. Het lijkt me best heftig om twee blogs te beheren, maar als je op je ene blog bepaalde dingen kwijt kunt die je op je andere blog niet kwijt kunt dan lijkt het me een hele goede keuze om lekker door te gaan. Succes en heel erg veel blogplezier.
    Sara | MevrouwMiauw plaatste onlangs…Show Your Cats | Paco & BeertjeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge