Kletspraatjes #14 // Bloggen over muziek

Kletspraatjes #14 // Bloggen over muziek

De laatste tijd heb ik veel nagedacht. Wat wil ik nou eigenlijk met mijn blog? En bovenal, waar wil ik over schrijven? Ik denk dat ik er inmiddels uit ben. Muziek is één van de dingen die op dit moment heel erg belangrijk in mijn leven is en dus is het ook een onderwerp waar ik graag over zou willen schrijven. En dat is dan ook exact wat ik ga doen. Vanaf vandaag wordt dit dus mijn persoonlijke lifestyle- & musicblog.

Ik zal dus nog steeds over persoonlijke dingen blijven schrijven, zoals deze kletspraatjes. En er zullen ook zeker lifestyle onderwerpen aan bod blijven komen, en wellicht af en toe een beautyreview. Maar het grootste onderwerp wordt muziek. Nu ik die beslissing heb genomen, valt er best een last van mijn schouder. Ik mis dit blogje en het is geen geheim dat het de laatste tijd gewoon niet zo goed gaat. Ik wist niet wat ik moest, had geen inspiratie, had geen idee waar ik over moet schrijven en dat vond ik zo ongelofelijk zonde. Nu zit ik weer vol met ideetjes en kan ik andere dingen gaan doen. Dat voelt fijn!

Muziek is iets waar ik, zeker het laatste jaar, in meerdere mate in geïnteresseerd ben geraakt. Vorig jaar kocht ik natuurlijk een platenspeler, maar ook een nieuwe radio en inmiddels ben ik mijn fysieke muziekcollectie aan het opbouwen met mooie LP’s, maar ook CD’s. Ik word er blij van. Ook ben ik vorig jaar voor het eerst naar een concert geweest – Coldplay, en ik heb ik geloof ik al duizend keer gezegd hoe gaaf dat wel niet was – en ga ik dit jaar weer naar een aantal concerten. Vorige week ging ik naar Ed Sheeran, wat echt fantastisch was – verwacht hierover nog een blopost – en in mei ga ik naar John Mayer en Bruno Mars. Ik geniet gewoon heel erg van muziek en waarom zou ik dat dan niet delen met jullie. Ik heb immers altijd al gezegd dat ik op deze blog schrijf over wat ik leuk vind.

En om je een idee te geven wat je kunt verwachten. Ik ben onder andere van plan om maandelijks mijn playlist van die maand te delen. De playlist die je ook onderdaan mijn blog op de homepage kunt vinden. Vandaag dus alvast even de nummers die ik in maart veel luisterde, met onder andere Coldplay – ik ben echt verslaafd aan hun nieuwe nummer Hypnotised, John Mayer & Portugal. The Man.

3 Comments

  1. 10 April 2017 / 17:40

    Ik heb Ed Sheeran gezien in Antwerpen, het was echt genieten! En Bruno Mars zag ik de week voordien. Wat een spetterende show!
    Samaja plaatste onlangs…Liefste dagboekMy Profile

    • Lisanne 16 April 2017 / 23:54

      Tof zeg, ik ben ook echt heel benieuwd naar de show van Bruno Mars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge