Knallende lippen met Clinique Pop

Knallende lippen met Clinique Pop

Twee weken geleden nam de lieve Justine me mee naar een event van Clinique, dit voor mij nog redelijk onbekende merk, had namelijk nieuwe lipsticks uitgebracht. En niet zomaar lipsticks, de Clinique Pop lipsticks hebben namelijk een primer in zich. Deze nieuwe lijn bestaat uit 16 knallende kleuren met dus een primer die ervoor zorgt dat je lippen glad worden, contour krijgen en gevoedt worden. Klinkt veelbelovend!

IMG_4751

Tijdens het event, dat in de Bijenkort in Amsterdam plaats vond, lieten de visagisten ons de lipsticks zien, legden ze kort wat uit en mochten we vervolgens kiezen welke kleur we op wilden. Ik ging voor een prachtige bordeauxrode kleur. De visagiste werkte mijn make-up bij en bracht de lipstick mooi aan. Ook liet ze me er zelf even mee aan de gang om te voelen hoe romig de lipsticks zijn.

Opgemaakt en wel was het tijd om een leuke video op te nemen…

Naderhand mochten we zelf een kleur uitkiezen op mee naar huis te nemen. Ik ging voor een andere dan de mooie bordeauxrode kleur die ik op had, Berry Pop, ik dacht namelijk dat ie te heftig zou zijn voor me, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo was. Ach ja! Ik koos dus een andere kleur uit en kreeg er ook nog één mee in een goodiebag. Hoe leuk!

IMG_4794

Bij de lipstick zat ook nog een mooi hoesje.

IMG_4739

De lipsticks zelf hebben een prachtige verpakking. Lekker simpel, strak en geen poespas. Ook handig de kleur is dezelfde kleur als de lipstick die erin zit en dus kun je in een la vol lipsticks zo de kleur eruit pakken die je wilt, ideaal!

IMG_4742

IMG_4747

Ik koos uiteindelijk voor Wow pop, een fel roze kleur, en in de goodiebad zat Cherry pop, een felrode framboos kleur.

IMG_4779

Tja, Wow pop is het niet helemaal. Het is een prachtige kleur, maar het staat me gewoon niet. Helaas! Het vloekt met mijn huidskleur.

IMG_4786

Cherry pop is meer mijn ding. Wat een knallende kleur is dit, prachtig! Dit is absoluut mijn nieuwe favoriet.

Zijn ze ook fijn? Ja, absoluut! Hoewel ze ontzettend romig zijn, wat meestal een teken is dat ze niet goed blijven zitten, maar dat is niet het geval. De lipsticks stainen namelijk flink. Na ongeveer een half uurtje trekken ze helemaal in je lippen en zie je op een glas ook nog amper een afdruk. Fijn! Ik vind het zelf namelijk helemaal niet prettig als ik een lipstick op mijn lippen voel zitten. Lang blijven zitten doen ze ook zeker. De lipstick overleeft zeker een drankje en ook een lunch. Een paar uur houden ze makkelijk uit.

Als ik een lipstick draag die in mijn lippen trekt dan zijn mijn lippen aan het einde van de dag vaak helemaal uitgedroogd. Dat is bij deze lipsticks niet het geval. De primer die erin zit, maakt dus daadwerkelijk verschil.

Ik ben ontzettend enthousiast over de Clinique Pop lipsticks en kan ze aan iedereen aanraden. Stiekem baal ik wel een beetje dat ik Berry Pop niet mee heb genomen, helaas! De lipsticks kosten €21,45, wat ik vrij prijzig vind, maar het ook wel waard, zijn te koop bij alle Clinique verkooppunten en op de website

8 Comments

 1. 6 June 2015 / 08:28

  Wat een prachtige lipsticks. Cherry pop is mijn favoriet, een knallende rood is altijd goed om extra te hebben

 2. 6 June 2015 / 09:09

  Ohh ik vind ze echt leuk! En dat filmpje <3 <3

 3. 6 June 2015 / 11:39

  Ik geloof meteen dat ze goed aanvoelen en ik vind de kleuren erg leuk!
  Mariëlle plaatste onlangs…Mijn haar routineMy Profile

 4. 6 June 2015 / 13:46

  Ik vind deze kleurtjes zo ontzettend leuk!

 5. 6 June 2015 / 15:37

  Wow die rode kleur is echt prachtig! En dat hoesje wat je erbij kreeg vind ik ook heel erg mooi.

 6. 14 June 2015 / 15:48

  Ik vind ze er echt geweldig uitzien! Spijtig dat ze zo prijzig zijn, het ziet er niet naar uit dat ik ze meteen zal aanschaffen 🙁 Liefs! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge