On my Wishlist #1 Minimalistische sieraden en vetplantjes

On my Wishlist #1 Minimalistische sieraden en vetplantjes

Zo af en toe deel ik wel eens een wishlist hier op Bella Mondo. En ik vind dit altijd zo leuk om te doen dat ik er een vaste rubriek van ga maken; On my Wishlist. Dit keer onder andere minimalistische sieraden, LP’s en vetplantjes..

On my Wishlist

On my Wishlist…

♥️ Twee prachtig boeken (de covers in ieder geval). Deze boeken zou ik graag nog aan mijn boekenkast toevoegen. Allereerst de paperback van Three Dark Crowns van Kendare Blake. Ik heb dit boek de afgelopen tijd zo vaak voorbij zien komen op Instagram dat het mijn interesse wekte. De cover is heel mooi, maar de inhoud klinkt ook heel goed. Het andere boek is de hardcover van Red Queen van Victoria Aveyard. Dit boek heb ik al gelezen, maar ik heb het zelf niet in bezit. Terwijl ik wel de GESIGNEERDE hardcover van deel 2, Glass Sword, in mijn boekenkast heb staan. Deel 1 wil ik dus ook nog graag hebben.

♥️ Vetplantjes. Ik kan denk ik wel van mezelf zeggen dat ik geen groene vingers heb. Vorig jaar kocht ik een kerstster en die was vrij snel dood… maar ik vind planten wel heel erg mooi en ik denk dat ik vetplantjes nog wel kan handelen. Ze zien er zo schattig uit, en tegenwoordig hebben ze dit soort plantjes overal heb ik het idee.

♥️ Een nieuwe lens en camera accessoires. Alweer een tijdje geleden kocht ik mijn Olympus Pen E-PL 7, een camera voor on the go en om mee te vloggen. Ik ben er nog steeds onwijs blij mee, maar zou wel graag deze 45 mm lens erbij willen hebben. Deze heeft een diafragma van 1.8 waardoor de lens heel lichtsterk is en je van die mooie bokeh effecten kunt creëren. Ja, hiervoor moet ik maar gaan sparen.. Daarnaast zou ik ook graag nog wat accessoires willen. Dit camerazakje van Olympus zelf die speciaal ervoor gemaakt is en deze leren camerariem, ook van Olympus. Zijn ze niet pretty!

♥️ Minimalistische sieraden. Ik draag eigenlijk altijd dezelfde sieraden en heb vrij weinig om mee af te wisselen. De afgelopen weken heb ik me lopen vergapen op Instagram en Pinterest aan allerlei minimalistische sieraden. Zo ben ik verliefd geworden op dit soort staafjes oorbellen. Ook vind ik dit soort simpele armbandjes en kettinkjes heel leuk. Wel moet ik erop letten dat alles echt zilver is, of gold/rosegold plated. Helaas kan ik niet tegen neppe sieraden, die verkleuren binnen no time. Super irritant. Gelukkig zijn dit soort minimalistische sieraden ook voor een fijn prijsje te vinden.

♥️ Een hoofdkussen. Dit is wellicht wel het saaiste item op deze wishlist, maar wel iets wat echt nodig is. Ik krijg voor mijn verjaardag, die al geweest is, een nieuw bed (die heeft 10 weken levertijd, dus moet nog even geduld hebben). Het wordt een boxspring en nu ik een goed bed krijg, wil ik ook meteen een echt goed kussen, want die ik nu heb is het eigenlijk net niet. Ik moet dus nog even goed gaan oriënteren wat een geschikt kussen voor mij is. Ik kan nu al niet wachten om over een paar weken in mijn nieuwe bed te kruipen.

♥️ Vinyl! Nu ik een platenspeler heb, koop ik ook zo af en toe een plaat. Deze twee zou ik nog heel graag willen. Allereerst de LP van Ghost Stories van Coldplay. Jullie weten inmiddels denk ik wel dat ik helemaal gek ben van Coldplay. In juni heb ik ze live gezien en dat was gewoon het beste ooit! Ik heb mijn LP collectie van hen nu bijna compleet, maar deze moet ik nog. En Ghost Stories is mijn favoriete album dus je begrijpt dat ik deze snel moet gaan kopen. Een andere LP die ik op het oog heb, is Badlands van Halsey. Buiten het feit dat de LP zelf blauw is, wat ik super gaaf vind, zijn de nummers op dit album echt heel fijn en wat aparter.

♥️ Yankee Candle geurkaarsen. In de herfst/winter brand ik graag een geurkaars in mijn kamer. Ik zou graag een Yankee Candle variant aanschaffen. Vooral Pain au Raisin lijkt me erg lekker en ook Apple Spice klinkt heerlijk.

♥️ Nieuwe tas en portemonnee. Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik mijn Michael Kors tas, waar ik nog steeds ongelofelijk dankbaar voor ben en blij mee ben. Toch begint het weer te kriebelen en zou ik graag een nieuwe tas willen zodat ik ook eens kan afwisselen. Ik heb mijn oog laten vallen op deze Lena 2 zipper tas van Burkely in de kleur cognac. Is het geen plaatje? Daarnaast vind ik deze portemonnee, van hetzelfde merk, ook heel gaaf. Ik heb een leuke portemonnee, maar hij is zo ongelofelijk groot dat hij niet altijd even praktisch is.

Wat heb jij op je wishlist staan?

4 Comments

 1. 18 October 2016 / 07:55

  Yay, zo’n oorbel heb ik laatst gekocht. Ik ben er echt heel blij mee <3. Zo mooi, de minimalistische stijl. I love it! En wat een prachtige lijst is dit sowieso. Zou ik ook zo een heleboel van kunnen overnemen voor mijn Sinterklaas/Kerstmis-lijstjes, hihi (lekker op tijd om daar nu al mee te beginnen, ha!)!
  Anna plaatste onlangs…Travel | 4x hotspots in HamburgMy Profile

 2. 18 October 2016 / 11:16

  Ik heb die lens en hij is zo fijn! Echt een hele grote aanrader. X

 3. 27 October 2016 / 12:07

  Oh die portemonnee ziet er stoer uit zeg! Leuke wishlist, vetplantjes zijn zo leuk in huis en makkelijk in leven te houden 😀

 4. 21 November 2016 / 15:56

  Mooie sieraden! Die kunnen ook zo op mijn wishlist. En de geurkaarsen trouwens ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge