Once upon a wish

Once upon a wish

Ik heb weer zo’n periode hoor, zo’n periode waarin ik vanalles wil kopen en ik soms uren kan besteden aan het online vullen van winkelwagentjes, die ik dan vervolgens natuurlijk weer wegklik. Er zijn gewoon een aantal dingen op het moment die ik écht heel graag wil hebben en die wil ik graag met jullie delen.

collage

♥️ Crosley Cruiser platenspeler. Iets wat heel hoog op mijn wensenlijstje staat is een platenspeler. Ik ben verliefd geworden op de welbekende Crosley Cruiser die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Wat een mooi ding! Natuurlijk om platen mee te kunnen beluisteren, mar stiekem ook een aanwinst voor je interieur.

♥️ Marshall bluetooth speaker. Het geluid van de Crosley schijnt niet super te zijn. Tja, dat kun je denk ik ook niet verwachten van een platenspeler met ingebouwde speakers. Een externe speaker is dus eigenlijk wel een must. Ik kwam deze speaker van Marshall tegen die heel goed schijnt te zijn. En ook dit is een plaatje, zo mooi!

♥️ Marmeren klok. Dat ik gek ben op alles wat een marmeren printje, is geen verrassing meer denk ik – kijk maar naar mijn logo… Deze marmeren klok vind ik echt fantastisch en zou denk ik zeker niet misstaan in mijn kamer.

♥️ Accesoires voor mijn Olympus Pen E-PL7. Een tijdje terug kocht ik de prachtige Olympus Pen systeemcamera. Ik ben er nog steeds érg blij mee – en binnenkort kun je een uitgebreide review verwachten. Olympus heeft onwijs leuke accessoires voor haar camera’s. Zo zou ik heel graag deze tas, hoesje en camerariem aanschaffen.

♥️ Daniel Wellington horloge. De horloges van Daniel Wellington zijn echt om van te watertanden. Vooral deze met een super zomers gekleurd bandje vind ik erg gaaf.

♥️ Lightbox. Hoe leuk is deze lightbox? Hier kun je dus allerlei quotes op zitten en hij geeft ook nog eens licht. Ook dit lijkt me echt een aanwinst voor mijn interieur.

♥️ Burkely tas. Hoewel ik nog steeds onwijs blij ben met mijn Michael Kors tas, begint het toch weer te kriebelen om een nieuwe tas aan te schaffen. Ik zou heel graag een mooie lichte tas willen die wat meer bij de lente/zomer past en ik ben inmiddels verliefd geworden op deze prachtige taupekleurige tas van het merk Burkely.

Wat heb jij nog op je wishlist staan?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge