I need your help! Onderzoek naar bloggers

I need your help! Onderzoek naar bloggers

pexels-photo-54283

De reden dat het zo stil is op Bella Mondo heb ik al meerdere keren genoemd; afstuderen.. En nu komt de deadline toch wel erg dichtbij. Wat ook wel weer fijn is, want daarna heb ik hopelijk weer veel tijd om deze blog van content te voorzien.

Voor nu wil ik even jullie hulp inroepen. Een groot onderdeel van mijn afstuderen is een onderzoek dat ik doe naar het Nederlandse bloglandschap en dat is exact waar ik jullie voor nodig heb. Ik houd een enquete onder bloggers en die is natuurlijk alleen waardevol als ook zoveel mogelijk bloggers hem invullen.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan

Dus, ben jij blogger, of ken jij bloggers? Vul dan alsjeblieft mijn onderzoek in of deel het. Daar zou je mij onwijs blij mee maken! Alvast bedankt <3

22 Comments

 1. 3 May 2016 / 14:34

  Ik heb het voor je ingevuld! Een paar opmerkingen (niet stom bedoeld, doe het om je te helpen!): ik geef eerst aan dat ik niets met mijn blog verdien, moet vervolgens vullen hoeveel (maar 0 euro is geen optie) en daarna nog eens wat de verhouding is tussen wel en niet betaald (maar 0 – 100 %) is geen optie.

  Ik ben benieuwd naar de uitkomsten van je onderzoek. Hopelijk kun je wat met mijn antwoorden! 🙂

  • 3 May 2016 / 16:55

   Bedankt voor het invullen. Klopt inderdaad dat die opties er niet zijn. Als je geen geld verdiend, kun je die vragen namelijk overslaan. Dit zal ik er nog wel even bij zetten. Bedankt voor de tip!

 2. 3 May 2016 / 16:23

  Ik heb hem ingevuld! Veel succes nog met het afstuderen!

 3. 3 May 2016 / 16:56

  Ik heb hem voor je ingevuld hoor. Sommige vragen vond ik wat lastig, omdat er eigenlijk niet het antwoord bij stond dat ik had willen geven. Wat heb je trouwens een tof logo op je website gekregen. Wauw!!

 4. 3 May 2016 / 19:03

  Done. Succes ermee meis!

 5. 4 May 2016 / 11:52

  Ik heb ‘m ook ingevuld!
  Sommige vragen vond ik niet helemaal uitputtend. Daar miste ik antwoorden die ik had willen geven. Ook hangt het bij sommige vragen af waar je op doelt (bijvoorbeeld hoe lang ik met een post bezig ben. Een review kost meer tijd dan een persoonlijk artikel, bijvoorbeeld) En nog als tip.. De vraag “Vind je jezelf kritisch als het gaat om de content die je plaatst en samenwerkingen die je aangaat” zijn eigenlijk 2 vragen. Ik vond het dus heel lastig om hier antwoord op te geven omdat ik op beide delen van de vraag een ander antwoord zou kunnen geven. Ik ben namelijk kritischer op het een dan het ander. Misschien dat je je enquete nog een keertje kunt nakijken zodat het voor de lezer makkelijker is om in te vullen. 🙂

  Anyway, succes meis! <3
  Justine plaatste onlangs…19 leuke Moederdag ideetjesMy Profile

  • 4 May 2016 / 11:59

   Dit is natuurlijk puur als (opbouwende) feedback bedoelt. Ik heb mijn afstudeer enquete namelijk ook opnieuw moeten doen omdat het niet helemaal valide was. Wie weet heb je er iets aan. Succes! <3
   Justine plaatste onlangs…19 leuke Moederdag ideetjesMy Profile

 6. 6 May 2016 / 21:06

  Ik vul em meteen voor je in! 🙂

 7. 16 May 2016 / 13:29

  Ingevuld! Leuke vragen 🙂 Ik zal de enquête zo even voor je delen via Twitter, veel succes met de afronding!

 8. 16 May 2016 / 13:45

  Ingevuld! Succes met je onderzoek.

 9. 16 May 2016 / 15:15

  Voor je ingevuld en gedeeld. Succes!

 10. 17 May 2016 / 10:15

  Ik heb hem ingevuld!

 11. 22 May 2016 / 15:51

  Ik heb de enquete natuurlijk even ingevuld. Heel veel succes met het afstuderen! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge