Prachtige statement ketting van Happiness Boutique

Prachtige statement ketting van Happiness Boutique

Statement kettingen, een tijdje heb ik ze dagelijks gedragen. Tot ik ze op een gegeven moment in de kast liet liggen en alleen nog maar mijn zilveren My Imenso ketting droeg. Maar laatst mocht ik een sieraad uitzoeken in de webshop Happiness Boutique en liet ik mijn oog vallen op een wel hele mooie statement ketting. Mijn liefde voor dit soort kettingen is weer helemaal terug!

Statement ketting van Happiness Boutique

Happiness Boutique verkoopt veel verschillende sieraden; van subtiel tot statement. Daarnaast verkopen ze ook kleding en bijvoorbeeld leuke sjaals. Eerlijk, het viel niet meer om een keuze te maken. Zoveel leuke spullen! Mijn innerlijke shopaholic kwam even tevoorschijn en riep ‘I WANT IT ALL.’

Uiteindelijk ging ik dus voor deze mooie ketting: Vintage-inspired Flower Bouquet Statement Necklace. Ik snap wel dat ze deze ketting Vintage-inspired noemen, want dat is precies het gevoel dat ik bij deze ketting krijg. Ik vind het ook erg mooi dat er gebruik is gemaakt van verschillende pastelkleuren.

Statement ketting van Happiness Boutique

Statement ketting van Happiness Boutique

De ketting is behoorlijk zwaar, maar gek genoeg krijg ik er geen last van. Soms heb ik dat wel eens met statement kettingen, dat ik het na een tijdje niet meer kan verdragen omdat het zo zwaar is. Deze ketting kan ik echter makkelijk een hele dag om hebben zonder er last van te krijgen, ideaal!

Fijn aan Happiness Boutique is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Daarnaast hebben ze een programma waarmee je punten kunt verdienen bij je aankopen die je vervolgens weer kunt inleveren voor bijvoorbeeld een mooi sieraad.

Ik ben helemaal verliefd op deze ketting! Perfect voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld op een simpel zwart jurkje. Een echte blikvanger waar je geheid positieve opmerkingen over krijgt. 

3 Comments

  1. 17 February 2016 / 12:44

    Wat een mooie ketting! Veel plezier er mee

  2. 17 February 2016 / 19:26

    Heek begrijpelijk dat je hier ontzettend blij mee bent, hij is ook echt geweldig mooi….deze stijl houd ik echt zelf ook wel heel erg van

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge