Spam je Blog! (en die van een ander)

Spam je Blog! (en die van een ander)

Het is weer tijd voor een nieuwe spam je blog! Eens in de zoveel tijd mag je in de reacties je eigen blog spammen. Dit keer net even iets anders dan normaal.

 1. Vertel wat over je blog, waar blog je over, wat is je doel, wie ben jij?
 2. Deel een artikel van jezelf waar je heel trots op bent
 3. Deel een artikel van een andere blogger dat je afgelopen week heel goed vond, dat je ontroerde, dat je mooi vond…

Ik ben heel erg benieuwd naar alle blogposts. Let’s do some sharing!

 

12 Comments

 1. 26 March 2015 / 07:22

  Super lief dat we mogen spammen Lisanne! Ik ben Denise en op http://www.beautybydenies.nl post ik iedere dag een artikel over beauty, fashion en vooral mijn persoonlijke leven. Ik vind het ontzettend leuk om jullie door middel van plogs mee te nemen door m’n drukke studentenleven en een kijkje te geven bij events. Laatst schreef ik een artikel over blogvriendinnen – http://www.beautybydenies.nl/2015/03/waarom-blogvriendinnen-zo-bijzonder-zijn.html -, een artikel wat je zeker eens moet lezen! Tot dan! Liefs, Denise
  Denise plaatste onlangs…6 tips & tricks om succesvol een blog te beginnenMy Profile

 2. 26 March 2015 / 08:43

  Ik heb je lang niet gezien! Ik had je wel verwacht gisteren bij de L’Oreal app dus ik dacht ik ga eens kijken op je site!

  1. Woehhhh spamming. Mijn blog ken je natuurlijk al over ‘betaalbaar leven’. Op http://Budgetproof.nl schrijf ik over betaalbaar leven: haal méér uit je geld. Wil je alles tegelijk? Slapen in de leukste hotels, een nieuwe iPhone, sparen voor de Chanel 2.55 én dat ene paar mooie schoenen? Dan zul je naast hard werken, slim om moeten gaan met je geld. Dat gepuzzel met geld, daar help ik een beetje bij.

  2. Uhhhh trots niet perse, maar ik heb voor het eerst een diary online gezet met o.a. m’n tripjes naar Polen en Bulgarije en ook werd ik volledig in de zeik genomen door illusionist Victor Mids.

  3. Ik deel graag een nieuw online magazine van een van m’n blogvriendinnetjes: Today Magazine (http://www.todaymagazine.nl/) hoe ze het voor elkaar krijgt om naast haar baan ook nog 2 blogs bij te houden is me een raadsel 🙂 maar het is zeker de moeite waard!

 3. 26 March 2015 / 09:22

  Leuk!! Ik ben Justine en ik blog op My Cup Of Care, mijn persoonlijke lifeblog. Het artikel van eigen hand dat ik wil delen.. Lastig! Ik denk dat ik ga voor die vandaag, wie weet kan ik anderen ook aansteken met het hoolahoop virus! 🙂

  Het artikel van een ander: ik ga voor die van Denise van beautybydenies.nl Ze geeft vandaag 6 tips voor een succesvol blog. De moeite waard om te lezen 🙂
  Justine plaatste onlangs…Ik heb een nieuwe verslaving: hoolahoopenMy Profile

 4. 26 March 2015 / 09:40

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  Zelf vind ik de blog van mijn huisgenootje en blogvriendinnetje Fleur heel leuk, http://fleursophia.blogspot.nl

 5. 26 March 2015 / 14:16

  Wat ontzettend leuk! Ik ben Kim, 19 jaar een een vrolijke maar verlegen meid. Ik blog op http://www.dailybreakfast.nl. Ik heb mijn blog opgericht als een lifestyle blog maar dat veranderde toen Brittany stopte met bloggen. Het artikel wat ik daarom wil delen heet ‘Voor het blog gezet’ http://dailyybreakfast.blogspot.nl/2015/03/voor-het-blog-gezet.html . Het artikel van een van mijn favoriete bloggers de laatste tijd komt van Priscilla, een ontzettend dappere meid die prachtig kan vertellen en mij elke keer weer raakt. http://belleviefashion.nl/persoonlijk/ik-verloor-2-kindjes-het-vervolg/ Ik vind het ontzettend dapper hoe ze met dit enorme verlies omgaat en ik heb ontzettend veel respect voor haar.

  Liefs,
  Kim
  Kim plaatste onlangs…Voor het blog gezet.My Profile

 6. 26 March 2015 / 22:00

  Hi meis, leuk dat je dit doet! Ik ben Sabrina & ben 22 jaar, ik blog echt over van alles wat ik leuk vind, food, health, fashion, beauty, lifestyle en als ik iets anders op dat moment leuk vind blog ik er ook gewoon over. Mijn doel is om mensen te vermaken maar ook tips te geven en met informatie te voorzien.

  Het artikel waar ik trots op ben is : http://www.pastelbysabrina.nl/health/30-days-shred/
  Naast dat ik vind dat iedereen dit moet weten(haha) vind ik het zo gaaf dat meisjes gewoon met mij meedoen om de challenge aan te gaan, samen komen we er wel denk ik altijd maar :).

  Het artikel dat ik erg mooi vond geschreven was: http://www.livingalie.nl/2015/03/wanneer-je-vriendinnen-je-vriendinnen.html Het is wel ouder dan 1 week maar ik vind het nog steeds zo mooi geschreven ook al is het onderwerp helemaal niet leuk 🙁

  Liefs Sabrina

 7. 27 March 2015 / 20:27

  Hi, ik ben Nikki. Ik heb twee blogs. Namelijk een beauty blog, The Joyful Things In life (http://thejoyfulthingsinlife.blogspot.nl/) en een boeken blog, Books With A Beauty Chick (http://bookswithabeautychick.blogspot.nl/). Ik heb een grote passie voor beauty, maar ondertussen lees ik ook heel graag een boek. Ik vind het ook heel leuk om video’s te maken dus je kan me ook op youtube checken.

  Ik moest wel even nadenken over een artikel waar ik heel trots op ben maar een tijdje geleden was ik wel erg blij met mijn artikel over de W7 Chunky Lips. Die foto’s waren erg goed gelukt (vond ik tenminste zelf) –> http://thejoyfulthingsinlife.blogspot.nl/2015/03/swatches-w7-chunky-lips.html

  Ik ben elke keer erg onder de indruk van de artikelen van Willemijn van 2wmn over haar pogingen om zwanger te worden. Ze zijn zo eerlijk en puur geschreven. Zeker een aanrader om te lezen –> http://2wmn.nl/2015/03/zwanger-2/

  Als je een kijkje komt nemen op een van mijn blogs laat dan een reactie achter zodat ik weet dat je bent langs geweest!
  Nikki plaatste onlangs…Swatches: essence mono oogschaduw 01 SnowflakeMy Profile

 8. 4 April 2015 / 18:06

  hi,

  leuk dat je een spam je blog hebt!

  Mijn blog heet: http://www.daibelezza.com
  Ik ben 11 jaar oud en blog op deze blog over beauty, fashion en lifestyle.

  Dit doe ik met heel veel plezier.

  Ik sta open voor commentaar en wil er graag van leren!

 9. 30 November 2015 / 15:44

  Hi dames,

  Wij verkopen leuke sieraden voor weinig. Van armbanden tot halskettingen en horloges, alles zit erbij. Zoek je een leuke accessoires voor bij een outfit? Check onze webshop http://www.yourfrosting.com!

  Nu gratis O.P.I. nagellak bij je bestelling.

  Liefs, Team YourFrosting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge