Update Blogbazaar: Gastbloggers gezocht

Update Blogbazaar: Gastbloggers gezocht

Over precies een week gaat Blogbazaar online en dat vind ik super spannend. Op dit moment ben ik hier heel intensief mee bezig en dit leek mij een goed moment om jullie even een kleine update te geven. Daarnaast wil ik graag een oproepje doen voor gastbloggers. Mocht je even gemist hebben wat blogbazaar is? Je kunt hier een artikel er over lezen.

Uploadschema

Ik ben inmiddels redelijk klaar om online te gaan. Het design van de website is op een paar kleine dingetjes na af en ik heb besloten wat ik precies wil gaan schrijven en doen. Ik heb heel veel ideeën die nog uitgewerkt moeten worden, maar de basis is er in ieder geval. De bedoeling is dat er 4 artikels per week zullen verschijnen op Blogbazaar en daar heb ik een schema voor gemaakt:

 • Maandag: Gastblog, inspiratie of quote
 • Woensdag: Ervaringen, interview
 • Vrijdag: Inspiratie, #askablogger of quote
 • Zondag: Achtergrondverhaal, technische aspecten, tips

Dit is globaal een beetje wat je kunt verwachten op Blogbazaar. Ik heb er bewust voor gekozen om een vast schema te hanteren met twee dagen in de week een wat groter artikel zoals een interview of een achtergrondverhaal en twee dagen in de week iets korts. Artikels zullen om half 6 ‘s ochtens geplaats worden zodat je bijvoorbeeld voordat je naar je werk gaat al iets te lezen hebt. Meer duidelijkheid over rubrieken en dergelijke volgt vanzelf.

Gastbloggers gezocht

gastbloggers gezocht

Op maandag wil ik voornamelijk gastblogs plaatsen en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Ik ben op zoek naar mensen die een gastblog willen schrijven. Je bent helemaal vrij in onderwerpkeuze, als het maar iets met bloggen te maken heeft. Lijkt dit je wel wat? Stuur dan een mailtje naar contact@blogbazaar.nl o.v.v. gastblogger.

Nog een weekje wachten en dan is het echt zo ver. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit. Tips en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

4 Comments

 1. 25 August 2015 / 06:15

  Wat een leuk oproepje, hopelijk krijg je er heel wat leuke aanmeldingen voor :-)!

 2. 28 August 2015 / 10:17

  Toffe oproep mop! Ik wil je graag helpen als je wilt. Alleen heb ik op dit moment niet zo heel veel tijd.. Wie weet binnenkort dat we een keer samen iets kunnen doen? Mocht je nog gastbloggers zoeken natuurlijk!
  Justine plaatste onlangs…Review: Dr. Organic 3x gezichtscremeMy Profile

  • 30 August 2015 / 22:30

   Leuk! Ik wil proberen iedere week of om de week een gastblog te plaatsen dus dat moet in de toekomst dan zeker goedkomen <3

 3. 30 August 2015 / 09:55

  Leuk om je schema te zien! Hopelijk krijg je veel reacties op je oproep voor gastbloggers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge