Zonnen en genieten tijdens Bloggers on Board

Zonnen en genieten tijdens Bloggers on Board

Afgelopen vrijdag begon mijn zomervakantie en die luidde ik meteen heel goed in. Ik was namelijk uitgenodigd voor een heel leuk event van PR bureaus Miss Publicity en WE PR; Bloggers on Board. Niet zomaar een persevent, nee we gingen met een klein, gezellig groepje bloggers varen door de Rotterdamse havens op een heerlijk zonnige dag. Wat wil je nog meer?

De dag begon al goed. Ik mocht weer eens naar mijn geliefde Rotterdam, de zon scheen én de treinen hadden geen storing. Eenmaal in Rotterdam stapte ik aan boord. Het event was niet zomaar een boottochtje, het had ook een doel. Er werden namelijk allerlei nieuwe producten gepresenteerd.
IMG_4924

Het eerste merk dat gepresenteerd werd was Newby. Een theemerk die wil terug wil naar het oorspronkelijke thee drinken. High quality thee drinken met losse thee, maar ook theebloemen en sushi thee. Vooral die theebloem vond ik erg leuk. Dit is een gewoon een bolletje dat zich met kokend water ontpopt tot een prachtige bloem. We namen ook een kopje thee om te testen en ik moet zeggen, het smaakte erg goed.

IMG_4925

Bij thee hoort natuurlijk taart en ook daar was voor gezorgd. Taart van Dudok. Dit schijnt een heel bekend merk te zijn in Nederland. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog niet van gehoord had. Ze staan vooral bekend voor hun appeltaart. Ook dit mochten we proeven. We hadden de keus tussen de appeltaart en een red velvet cake. Aangezien ik dat laatste nog nooit op had ging ik daar voor. Deze taart ziet er niet alleen verrukkelijk uit, maar smaakte ook echt goddelijk, no joke!

IMG_4934

Tussen het eten en drinken door zagen we ook de mooiste plekjes in Rotterdam. Ik kom redelijk vaak in Rotterdam, maar ik had het nog nooit vanaf het water gezien. Echt een bijzondere ervaring. En ik blijf er bij, wat is Rotterdam toch prachtig!

IMG_4942

Niet lang na de thee en taart was het al tijd voor de wijn. Een beetje vroeg misschien, maar ach ik had immers vakantie. Dit is een vrij nieuw merk dat in het voorjaar gelanceerd is; Barefoot refresh. Een merk dat lekkere frisse wijnen wil brengen voor in de zomer als je bijvoorbeeld een picknick gaat houden of iets dergelijks. Uniek aan dit merk is dat ze ook een rode wijn hebben die je koel moet drinken.

IMG_4944

Ik nam een glaasje van de rosé variant en die vond ik echt onwijs lekker. Je moet wel van zoet houden, want dat zijn deze wijnen wel.

IMG_4945

Tja, als je met een boot vol bloggers zit dan worden er natuurlijk veel foto’s gemaakt!

IMG_4956

Op naar het volgende merk… Karvan Cevitam Go. Karvan Cevitam kennen we natuurlijk allemaal wel van hun aanmaak limonade. Maar nu hebben ze iets nieuws. Deze kleine flesjes zijn goed voor 6 liter aan siroop. Je squeezed één keer in een glas of flesje water en je hebt siroop. Ideaal! Nu kun je dus ook onderweg siroop maken.

IMG_4959

Ziet dat er niet lekker uit?

IMG_4961

Tijd voor de lunch. We meerden weer even aan waar vervolgens in een restaurant deze ovenhapjes van Kwekkeboom opgewarmd werden. Snacks uit de oven, dat lijkt de nieuwe trend te zijn. Ik was eerst sceptisch, snack moeten toch gewoon in de frituur. Maar eerlijk, ze smaakten echt heel goed. We kregen de kipstick en kaassnack voorgeschoteld, maar ze hebben nog veel meer snacks die je dus gemakkelijk in de oven kan opwarmen.

IMG_4969

We sloten af met het echte werk, aldus de PR dames, een Limoncello spritz. Ik ben niet zo’n drinken en lust niet heel veel meer dan zoete witte wijn. Ik had dan ook niet verwacht dat ik deze cocktail lekker zou vinden, maar dat vond ik dus wel. Dit is één deel Limoncello van Pallini, twee delen Prosecco, één deel bronwater en een sinnaasappelschil. Het resultaat een heel verfrissend zomerdrankje!
IMG_4973

Ziet dat er niet heerlijk uit? Ik moet wel zeggen dat ik hem wel voelde zitten. Ik had natuurlijk ook al wijn op. Ik ging dan ook lichtelijk waggelend van de boot af. Moet kunnen toch als je vakantie hebt.

Ik heb echt een onwijs leuke, gezellige en lekkere middag gehad. Miss Publicity en WE PR ontzettend bedankt voor dit toffe event!

Ps. Als je gaat varen, maak dan niet dezelfde fout als ik en smeer je in. Dat was ik namelijk vergeten en ik was behoorlijk verbrand en ben er zelfs een dag ziek van geweest. Whoops…

7 Comments

 1. 16 July 2015 / 08:16

  Wat een mooi event..En fijn dat het natuurlijk zulk lekker weer was! :-)!

 2. 16 July 2015 / 10:22

  Wauw dit ziet er echt super leuk uit! Zo gaaf ook dat je alle nieuwe dingen betreft eten en drinken kon proberen <3!

 3. 16 July 2015 / 11:43

  Wat een super leuk idee zeg, ook hele mooie foto’s!

 4. 19 July 2015 / 16:59

  Aaaah nee, zo vervelend dat je verbrand bent. Dat kan inderdaad heel rot zijn! Ziet er super leuk uit <3
  Denise plaatste onlangs…I ♥ Summer TagMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge